ZAŠTO KOMITE PEVAJU USTAŠKE PESME? Dajković dao urnebesno objašnjenje, evo šta stvarno žele pristalice DPS-a

Novosti online

10. 04. 2021. u 21:34

AKTIVISTA i borac protiv režima Mila Đukanovića Vladislav Dajković na duhovit način je prokomentarisao izlive mržnje crnogorskih komita koji poslednjih nekoliko dana najavljuju haos u zemlji.

ЗАШТО КОМИТЕ ПЕВАЈУ УСТАШКЕ ПЕСМЕ? Дајковић дао урнебесно објашњење, ево шта стварно желе присталице ДПС-а

Komite na ulicama Podgorice / Foto V. Kadić

Dajković je na svom tviter nalogu aludirao na činjenicu da je u komitskom repertoaru nezaobilazan ustaški pevač Marko Perković Tompson, i otkrio šta ti stihovi "stvarno znače".

- Kad Milove komite pjevaju “Stići će vas naša ruka i u Srbiji”, oni misle na to da će doći u Beograd da se vakcinišu protiv Korone. Tako da sve opušteno, bez brige - napisao je Dajković.

Podsetimo, Srbija je otvorila vrata stranim državljanima i dozvolila im vakcinaciju, što je naišlo na univerzalno oduševljenje svetskih i regionalnih medija.

Pohvalno su o tom potezu srpskih vlasti pisali mediji poput Si-En-En-a, dok je austrijski javni servis ORF napravio dokumentarac o uspehu imunizacije u našoj zemlji. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Lazo Pešut

11.04.2021. 10:58

U politici nikada, baš nikada' ne podcjenjujte nacionalističke budale. One su najopasnije. Sjetite se samo Hitlera, Musolinija, Pavelića.....