KRIVOKAPIĆ NEMA PETLJU! Medojević rekao sve: "Narod vam je dao moć, ali vi niste dostojni"

Novosti online

10. 04. 2021. u 20:52

PREDSEDNIK Pokreta za promjene Nebojša Medojević saopštio je danas da su u službama bezbednosti potrebni radikalni rezovi, i istakao je da "poslušnici Đukanovića i plaćenici mafije" i dalje vode bezbednosne službe.

КРИВОКАПИЋ НЕМА ПЕТЉУ! Медојевић рекао све: Народ вам је дао моћ, али ви нисте достојни

Foto D. Milovanović/Arhiva

- Policija nije lojalna državi Crnoj Gori nego mafijaškoj organizaciji DPS. Neophodni su radikalni rezovi. Sve starešine smeniti , a kriminalce sa službenim značkama pohapsiti.

On je imenovao Veselina Veljovića i Zorana Lazovića kao vođe opstrukcije i subverzije u policiji CG.

- Krivokapić nema ni političku ni ljudsku petlju da očisti policiju i službe od poslušnika Đukanovića i plaćenika mafije. Nastavlja se brukanje Vlade i kapitulacija pred snagama poraženog režima. Narod vam je dao moć, ali vi niste dostojni da vodite državu - napisao je Medojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!