NEISTINAMA SE PREPORUČIO ZA NOVI ANGAŽMAN: Nova srpska demokratija reagovala povodom prelaska Seferovića u Demokrate

V. K.

10. 04. 2021. u 19:38

OPŠTINSKI odbor Nove srpske demokratije Herceg Novi reagovao je povodom istupanja Borisa Seferovića iz te stranke, i pristupanja Demokratama Crne Gore.

НЕИСТИНАМА СЕ ПРЕПОРУЧИО ЗА НОВИ АНГАЖМАН: Нова српска демократија реаговала поводом преласка Сеферовића у Демократе

Foto: Printscreen

- Istine radi, Boris Seferović odavno nije deo NSD i DF. Zapravo, naš opštinski odbor, koji je izabran pre nekoliko meseci, nema ga u svom članstvu, a kamoli da je dotični predsednik istog, jer smo znali i mi i on da na njega ne treba računati ni u našem sastavu, ni u kampanji - piše u saopštenju.

Iz Nove srpske demokratije ističu da je Seferović već duži vremenski period tražio politički angažman u nekoj od stranaka izvan DF-a, i navode da je "očigledno da je cena tih novih početaka morala da se plati uvredama i neistinama na račun NSD i DF."

- Mi smo sigurni da naša stranka i DF nisu ništa izgubili, a da li su nešto dobili oni kod kojih je zaigrao neka oni sami procenjuju. Mi hoćemo da brinemo o interesu građana Herceg Novog, mi vodimo pozitivnu kampanju nenapadanja sa onima sa kojima 10. maja treba da sednemo i dogovorimo se o novoj vlasti u HN. Mi smo sigurni u pobedu, imamo prave, dobre ljude, program i ideje, imamo rešenja kako da naša opština bude bogatija - ističe se u reagovanju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024