SASTANAK PARLAMENTARNE VEĆINE SA KRIVOKAPIĆEM: Bošnjak – Jedna od tema razrešenje Leposavića, nećemo rušiti Vladu

V. K.

08. 04. 2021. u 20:04

SASTANAK predstavnika parlamentarne većine i predsednika Vlade Zdravka Krivokapića završen je i biće nastavljen u nedelju.

САСТАНАК ПАРЛАМЕНТАРНЕ ВЕЋИНЕ СА КРИВОКАПИЋЕМ: Бошњак – Једна од тема разрешење Лепосавића, нећемо рушити Владу

Branka Bošnjak / Foto Skupština CG

Poslanica Pokreta za promjene Branka Bošnjak nije želela sa saopšti detalje razgovora, dodajući da je priča bila uglavnom oko razrešenja ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića.

-Kad smo došli kod premijera na sastanak, nismo znali šta je tema. Premijer je izložio krizu vezanu za ministra Vladimira Leposavića i njegovu smenu i posle toga je hitno dobio poziv da mora da ide zbog situacije i blokade puteva u svim gradovima, kazala je Branka Bošnjak, poslanica, jedna od učesnika razgovora predstavnika parlamentarne većine sa predsednikom Vlade Zdravkom Krivokapićem.

–Ukazali smo da mi kao parlamentarna većina nismo izazvali krizu u društvu, već da je ovo kriza koja je u Vladi. Previše sporo idu razrešenja nekih ljudi u sistemu koji premijeru prave opstrukciju. Tu pre svega mislim na policiju koja nije stala na stranu države i nije pokazala svoju snagu. Pokret za promene nije zadovoljan dosadašnjim radom Vlade, jer nije pokazala jačinu i bilo je dosta propusta. Ali nećemo rušiti Vladu. Daćemo šansu i gledaćemo zajedno da izađemo iz svega ovoga, jer ovo je nešto što treba da se prevaziđe. Svi zajedno smo zaključili da postoji nedostatak komunikacije između Vlade i parlamenta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna