KOMITE NAPALE VOZILO U KOJEM JE BILA ĆERKA ZDRAVKA KRIVOKAPIĆA: Oglasio se premijer CG - "Neću vam zaboraviti njene suze i strah!"

Novosti online

08. 04. 2021. u 13:33

КОМИТЕ НАПАЛЕ ВОЗИЛО У КОЈЕМ ЈЕ БИЛА ЋЕРКА ЗДРАВКА КРИВОКАПИЋА: Огласио се премијер ЦГ - Нећу вам заборавити њене сузе и страх!

Foto: Printskrin

PREMIJER Zdravko Krivokapić kazao je da je danas napadnuto službeno vozilo u kojem se nalazila njegova kćerka, inače štićena ličnost.

- Kao otac, neću vam zaboraviti njene suze i strah. Kao premijer, neću vam dozvoliti divljaštvo i bezakonje - poručio je on na Tviteru.

Više o napadu komita na službeno vozilo Vlade Crne Gore pričitajte u posebnoj vesti KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Bela ladja

08.04.2021. 14:30

Ovaj covek nema podrsku nikoga.Ni Milovih bullterijera ni Srpskog naroda u Crnoj Gori Neshvatljivo je da je i dalje premijer ali jos vise je neshvatljivo da je uopste postao premijer?

Mišo Peć

08.04.2021. 19:57

Gospodine Krivokapiću,sada posle ovog divljaštva nad službenim vozilom i prepadanja vaše ćerke stavite se u položaj Kneževiža,Medojevića,Mandića i mnogih drugih koji su bezpotrebno prebijani,hapšeni,kako oni tako i njihove majke,braća i ostali članovi njihovih porodica,kako bi se vi odnosili prema svemu tome da se sve to kojim slučajem vama dešavalo.