LEPOSAVIĆA SMENJUJU ONI KOJI MRZE PRAVOSLAVLJE: Žarko Tomanović o ostavci - Svu ovu ujdurmu vode naši ostrašćeni krvnici

V. K.

06. 04. 2021. u 21:58

MAESTRALNOG pravnika Vladimira Leposavića smenjuju one snage koje mrze sve što je pravoslavno, sve što pripada srpskom korpusu prave Crne Gore.

ЛЕПОСАВИЋА СМЕЊУЈУ ОНИ КОЈИ МРЗЕ ПРАВОСЛАВЉЕ: Жарко Томановић о оставци - Сву ову ујдурму воде наши острашћени крвници

Foto: Printscreen

Da je Srebrenica u Grčkoj, verujte isto bi postupali sa Grcima. Nije ovde u pitanju samo pravoslavlje. U pitanju  je  plan da se satre cela bela rasa, danas Srbi, sutra Španci, Grci a prvenstveno pravoslavlje duhom nepokolebljivo pred satanom Novog svetskog poretka. Naš poletni premijer Krivokapić je pokleknuo pred satanom, nestade u njemu one prave Crne Gore, začas ga slomiše, uzeše mu pravo na svoje JA, izjavio je Žarko Tomanović (Antiglobalista – Front narodna pravda).

Taj licemerni međunarodni faktor ne želi istinu, zato mu smeta maestro pravnih nauka Vladimir Leposavić, nastavlja Tomanović i kaže - zato oni ne žele da istina bude rasvetljena kako se ne bi otkrila  odgovornost istih onih koji ponavljaju kao papagaji da je Srebrenica genocid. Taj međunarodni faktor, ne želi pomirenje na istini, jer kada bi se narodi Balkana pomirili i sagledali činjenice, taj međunarodni faktor ne bi imao svoje kolonije kako bi probao svoje  eksperimente, ratove i pljačku resursa. Turska je pobila preko 1,5 miliona Jermena, američki kolonizatori prvenstveno sastavljeni od ubica, kurvi i pljačkaša pobili su preko  20 miliona Indijanaca i na kraju ustaše uz podršku Vatikana su zverski poklali Srbe u Jasenovcu.

- Svu ovu ujdurmu u kolonizovanom Montenegru još vode naši ostrašćeni krvnici sa Britanijom, Amerikom, NATO i EU emisarima  kako bi Srbi bili krivi za sve. Napomenuo bih da naša braća Bošnjaci i Hrvati mute reku, to su isti oni koji su ćutali kada je Đukanović krenuo da otima crkvu a mi ih uvek štitili. Za mene kao pravog Crnogorca srpske krvi, licemerno je i od naše braće tražiti razumevanje i samilost za ono što nije istina jer oni su na strani satane i laži oduvek. Za mene oni su samo prolaznici koji trebaju ići svojim putem i poštovati srpski narod. Zato ne želim ni suživot ni ljubav deliti sa licemerima koji bi siguran sam sutra postupili isto kao što su uvek postupali, podlo i krvnički.  U svom licemerstvu prednjači ta Bošnjačka stranka, verovatno prikrivajući pljačke i smute svojih čelnih ljudi sa DPS lopovima.Zato Srbi treba da se ujedine i paze svoga posla, a takozvana braća neka paze svoje dvorište i da se podalje drže od nas. Jer najviše zla su oni naneli srpskome narodu svojim licemerstvom za šaku dolara. Zato ne priznajem Srebrenicu kao genocid klintonista i ubica. Kada  priznaju sve genocide nad mojim narodom onda možda i budemo pričali na temu  Srebrenice - zaključuje Tomanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju