KAVČANI SE TUKLI U ISTRAŽNOM ZATVORU: Povređen Marinko Rajović, pokrenuta istraga zbog incidenta

V. K.

18. 03. 2021. u 09:35

ANDRIJEVČANIN Marinko Rajović (28) povređen je u Istražnom zatvoru, u međusobnoj tuči pritvorenih članova kavačkog kriminalnog klana koja se dogodila u utorak.

КАВЧАНИ СЕ ТУКЛИ У ИСТРАЖНОМ ЗАТВОРУ: Повређен Маринко Рајовић, покренута истрага због инцидента

Ilustracija policija Foto AP

Rajovića je navodno tukao Nikšićanin Radovan Mujović, dok je u tuči učestvovao i Podgoričanin Vidoje Stanišić, prenele su podgoričke „Vijesti“.

Izvor iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija kazao je da su Rajovića u utorak oko 14.15 sati uveli u sobu, a da je već posle petnaestak minuta bio pretučen. Nije objasnio da li je Rajović prethodno izvođen iz Istražnog zatvora, niti odakle je stigao u sobu nedugo pre nego su drugovi iz klana nasrnuli na njega.

Rekao je da će se tokom disciplinskog postupka utvrditi povod napada. Rajović, Mujović, Stanišić i ostali pritvorenici koji borave u njihovim sobama saslušani su, kazao je sagovornik iz Uprave policije.

Pretučeni Rajović, nastanjen u Danskoj, uhapšen je krajem februara u Budvi. U akciji kojom je sprečena likvidacija Budvanina bliskog škaljarskom kriminalnom klanu lisice na ruke tada su stavljene i Dancima Tomiju Ra Frostu (37), Habibulahu Rahimiju (36) i Peru Laustenu (24).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna