PREVREMENI LOKALNI IZBORI NAJBOLJE REŠENJE: SNP poručuje da vlast u Pljevljima odavno nema podršku građana

M. D.

17. 03. 2021. u 20:42

LOKALNA vlast u Pljevljima odavno nema podršku građana Pljevalja.

ПРEВРЕМЕНИ ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ НАЈБОЉЕ РЕШЕЊЕ: СНП поручује да власт у Пљевљима одавно нема подршку грађана

Foto: M. Drobnjak

To pokazuju i rezultati izbora koji su održani 30. avgusta 2020. godine, kada je DPS sa svojim koalicionim partnerima doživeo potpuni krah, saopštili su iz Socijalističke narodne partije Pljevlja (SNP).

- Suština je potpuno jasna. Lokalna vlast u Pljevljima nema više legitimitet dat od strane građana, a o rezultatima njihovog rada bilo bi smešno govoriti. Lokalna vlast u Pljevljima nije stabilna. Da je veštačka potvrđuje i činjenica izbegavanja održavanja sednica, na kojima za neke predloge od strane lokalne vlasti sigurno ne bi postojala potrebna većina - kažu iz SNP-a.

Da DPS polako, ali sigurno postaje politička prošlost, a njihovi pojedini koalicioni partneri nestaju sa političke scene, kažu iz SNP-a, potvrđuju i lokalni izbori u Nikšiću gde je koalicija okupljena oko DPS-a osvojila manje glasova nego na parlamentarnim izborima.

- Pobeda opozicije u Nikšiću, koja će imati većinu u Skupštini opštine, ubedljivo govori da nije bio moguć oporavak prethodne vlasti sklone korupciji i lošim rezultatima. SNP je deo budućnosti Nikšića, i zauzeće značajno mesto u lokalnoj vlasti sa svojim stručnim kadrom koji ima znanja i kapaciteta - kazali su iz Opštinskog odbora SNP-a Pljevlja.

Prema njihovim rečima, da lokalna vlast u Pljevljima već počinje sa obmanama građana, pokazuje i izjava predsednika Opštine Pljevlja da će se u Pljevljima u skorijoj budućnosti graditi Cementara.

Ovim putem oni su poručili predsedniku opštine da prvo ozvaniči početak rada drugog bloka TE, da se pohvali brojem privučenih stranih investitora da ulažu u ovu opštinu, da se pohvali smanjenom nezaposlenošću, da se pohvali saniranim crnim ekološkim tačkama, da otvori put Kosanica-Glibaći-Bobovo, da se pohvali dobrim radom Javnih preduzeća i započetom toplifikaciom grada.

- Sve su ovo bile predizborne obmane građana Pljevalja pred svake izbore u Pljevljima - tvrde iz SNP-a.

Oni su poručili da će SNP u skorijoj budućnosti biti deo buduće vlasti u Pljevljima i značajan činilac u rešavanju gorućih problema u ovoj opštini.

SNP je partija koja u Pljevljima beleži veliki trend rasta, što potvrđuje, kako tvrde, i veliki broj mladih, visoko obrazovanih ljudi koji su prepoznali ideju, vizije i ispravnost u radu Socijalističke narodne partije i koji žele da u Pljevljima nastave da grade svoju karijeru i doprinesu oporavku naše opštine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)