PROPALI POLITIČAR ŠIRI MRŽNJU: Đukanović vređao mrtvog vladiku Atanasija (FOTO)

V. K.

12. 03. 2021. u 18:11

PREDSEDNIK Crne Gore Milo Đukanović nastavlja da podiže tenzije do usijanja uoči lokalnih izbora u Nikšić.

ПРОПАЛИ ПОЛИТИЧАР ШИРИ МРЖЊУ: Ђукановић вређао мртвог владику Атанасија (ФОТО)

Foto: EPA

On je na krajnje primitivan i neljudski način nazvao preminulog hercegovačkog vladiku Atanasija fašistom i najotvorenijim neprijateljem Crne Gore.

-Juče je Premijer skoro ljutito objasnio zašto je prvog dana zadužio državu 750 miliona. Da nije toga bilo, kaže, njegove vlade ne bi bilo. Valjda mu se otelo da navede pravi razlog. A onda sažaljivo moli za malo privatnosti. Za razumevanje što je s maskom na licu bio na sahrani umirovljenog episkopa SPC Atanasija Jevtića u drugoj državi. Samo što je skinuo dok je ljubio kovčeg umrlog od korone. A ne kaže šta će Premijer Crne Gore, s pola Vlade, na sahrani jednog od najotvorenijih neprijatelja njegove države i crnogorskog naroda, poznatog po fašisoidnim stavovima o pripadnicima islamske veroispovesti, onog istog koji je ne tako davno pretio da će nam, ako se naljute i mošti Svetog Vasilija, oteti i preneti u Hercegovinu. Da ovo nije naša tužna realnost moglo bi biti za rubriku „Verovali ili ne“. Šta je Crna Gora dočekala… - napisao je ogorčeni Đukanović na Tviteru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)