NIKŠIĆ NA NOGAMA ZBOG PRETUČENOG MLADIĆA: Policija ima 10 sati da reši slučaj, sutra se vanredno obraća Andrija Mandić

V. K.

26. 02. 2021. u 21:23

VEST da je pretučen mladić Luka Trebješanin munjevito je protutnjela Nikšićem, dodatno podigla tenzije.

НИКШИЋ НА НОГАМА ЗБОГ ПРЕТУЧЕНОГ МЛАДИЋА: Полиција има 10 сати да реши случај, сутра се ванредно обраћа Андрија Мандић

Foto: V. K.

Prijatelji pretučenog mladića preko društvenih mreža poslali su poruku nikšićkoj policiji dajući im rok da do 10 sati ujutru reše ovaj slučaj, ili će ih Nikšićani sačekati ispred zgrade policije.

Foto: V. K.

Fejsbuk i druge mreže su usijane osudama ovog vandalskog čina.  Gotovo da nema komentara u kome se napadači ne vide kao aktivisti Demokratske partije socijalist.

Lukin prijatelj Aleksandar Vujović je napisao:

- Večeras mi je žao što nisam bio uz brata Luku Trebješanina. Poruka za ove bandite iz DPS-a, nećemo vam dozvoliti da bilo koga više prebijete. Mi ima da se branimo a vi vidite šta vam je pametno činiti!

Petar Čelebić se takođe osvrnuo na nemio događaj.

- Bog tebe čuva, saborče i brate naš! A te nasilnike i kriminalce će stići Božja kazna, kad tad!! Poprskati momka biber sprejom, pa ga onda grupno istući motkama i onda ga ostaviti da leži na pločniku bez svesti, uvek je bio vaš manir! NJega Bog čuva, a vas će kazniti!!! Stidite se tih prljavih ruku kad obraza nemate!!

Iz koalicije „ Za budućnost Nikšića“ za sutra su najavili vanrendu pres konferenciju na kojoj će govoriti Andrija Mandić, lider Nove srpske demokratije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)