NASTAVLJENA POLICIJSKA AKCIJA "ZAMKA": Pretres vozila osumnjičenih dilera, uhapšene ukupno 24 osobe

B. Dabić

19. 02. 2021. u 14:07

CRNOGORSKA policija je nastavila akciju "Zamka" u kojoj su pre desetak dana uhapšene 24 osobe iz nekoliko gradova, nakon sprovođenja dugoročnih istraga, kojima se "obuhvata veliki broj meta, radi razbijanja kriminalnih organizacija koje se bave krijumčarenjem droge".

НАСТАВЉЕНА ПОЛИЦИЈСКА АКЦИЈА ЗАМКА: Претрес возила осумњичених дилера, ухапшене укупно 24 особе

Ilustracija policija Foto AP

Ovo je akcija u kojoj se sprovode akivnosti na prikupljanju podataka o pripadnicima organizovane kriminalne grupe koja se sumnjiči za krijumčarenje 2,5 tone marihuane.

- Policijski službenici Odseka za borbu protiv krijumčarenja droga u Sektoru za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije u saradnji sa službenicima Centra bezbednosti Bar i Odeljenja bezbednosti Ulcinj su u sklopu nastavka akcije "Zamka", postupajući po naredbi Višeg suda iz Podgorice, juče u Ulcinju izvršili pretres tri vozila koja su privremeno oduzeta od lica A.K. (40).

U jednom od vozila pronađeno i privremeno oduzeto je šest sredstava komunikacije sa više SIM kartica, te i novac u iznosu od 6.500 evra, a za koji se sumnja da je stečen krijumčarenjem opojnih droga.

A.K. se nalazi u istražnom zatvoru u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

Uprava policija potvrdila  je da sprovodi akciju Zamka, u kojoj se sporvode akivnosti na prikupljanju podataka o pripadnicima organizovane kriminalne grupe koja se sumnjiči za krijumčarenje 2, 5 tone marihuane.

Pripadnici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije izvršili su pretres kuća i stanova bezbednosno interesantnih osoba na 30 lokacija u Nikšiću, Ulcinju, Baru i drugim mestima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)