MEDOJEVIĆ PONOVO ŠOKIRAO CRNU GORU: Iza prisluškivanja lidera opozicije stoje Milo i Aco, nova Vlada ima pogodbu sa njima!

V. K.

06. 02. 2021. u 12:41

LIDER Pokreta za Promene Nebojsa Medojević, poručio je da su nalogodavci prisluškivanja lidera nekadašnje opozcije braća Đukanović - Milo i Aco.

МЕДОЈЕВИЋ ПОНОВО ШОКИРАО ЦРНУ ГОРУ: Иза прислушкивања лидера опозиције стоје Мило и Ацо, нова Влада има погодбу са њима!

Novosti

- Dejan Peruničić nije nalogodavac protivustavnog i nezakonitog tajnog praćenja i prisluškivanja lidera opozicije. Nalogodavci su braća Milo i Aco Đukanović, dok je Dejan Peruničić obični izvršilac naloga braće Đukanović. Ali, ova vesela Vlada to ne sme ni da izgovori, a kamoli da procesuira braću Đukanović, jer sa njima ima neku pogodbu - ocenjuje Medojević.

- I još nešto, glavni operativac DPS-a i Peđe Boškovića u ANB koji je dostavljao podatke portalu UDAR je Mihailo Martinović, koji je sada najbliži saradnik Vukšića i koji špijunira svoje kolege novom šefu. Njega su u službu doveli ljudi veoma bliski braći Đukanović, sa kojima je u rodbinskim vezama! - poručuje Medojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)