BOŽO UKROPINA NOVI PREDSEDNIK NOVE SRPSKE DEMOKRATIJE U NOVOM: "Spremni smo da radimo za dobro svih!"

V.K.

04. 02. 2021. u 18:05

DEREKTOR Agencije za gazdovanje gradskom lukom, inžinjer Božo Ukropina, novi je predsednik opštinskog odbora Nove srpske demokratije u Herceg Novom.

БОЖО УКРОПИНА НОВИ ПРЕДСЕДНИК НОВЕ СРПСКЕ ДЕМОКРАТИЈЕ У НОВОМ: Спремни смо да радимо за добро свих!

Foto: Nova srpska demokratija

On je izrazio očekivanje da će NSD, nakon lokalnih izbora, biti glavna politička snaga i u Herceg Novom.   

- Kao Novljanin, i kao neko ko želi najbolje svome gradu, želim da poručim da su vrata Nove srpske demokratije otvorena svim našim sugrađanima koji žele da rade na razvoju i boljoj budućnosti Herceg Novog, kako bi naša opština povratila poziciju koja joj pripada i na turističkoj i na kulturnoj mapi Crne Gore - kazao je Ukropina.

On je naglasio da će novi opštinski odbor NSD biti na usluzi svim građanima, i da su u njemu ljudi od ugleda, prepoznati u gradu, spremni da rade za dobro svih.

- Takođe, kao stranka srpskog naroda, NSD će se snažno zalagati za odbranu i očuvanje našeg identiteta i naše SPC, kazao je Ukropina.

On se osvrnuo i na lokalne izbore koji će uskoro biti održani u Herceg Novom i istakao da očekuje pobedu NSD i njenih koalicionih partnera, kroz jednu pozitivnu kampanju, a nakon toga preuzimanje obaveza i odgovornosti za budućnost Herceg Novog.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NOVI DETALJI O SMRTI BRANA MIĆUNOVIĆA: Sumnja se da je ovo uzrok