PRIVEDEN ZBOG SRPSKE TROBOJKE! Novi skandal u Crnoj Gori, državljanin Srbije zaustavljen na granici - u pritvoru već satima

M. D.

25. 01. 2021. u 17:31

DRŽAVLjANIN Srbije R.P. (51) zadržan je danas od strane Crnogorske granične policija nakon što je, na graničnom prelazu Ranče, ustanovljeno da u automobilu proseduje desetak srpskih zastava.

ПРИВЕДЕН ЗБОГ СРПСКЕ ТРОБОЈКЕ! Нови скандал у Црној Гори, држављанин Србије заустављен на граници - у притвору већ сатима

Foto: M. Drobnjak

R.P. je zadržan oko sat vremena na Graničnom prelazu da bi nakon toga bio preveden u Centar bezbednosti Pljevlja radi daljeg pretresa i davanja izjave.

R.P. je u ponedeljak za „Novosti“ kazao da se u CB Pljevlja nalazi već tri sata i da mu nije jasno zbog čega je toliko zadržan zbog par zastava koje su tu slučajno bile.

- Redovnom kontrolom su pronašli nekih desetak zastava i ništa više. Zastave su u automobilu slučajno stajale već duži vremenski period. Zadržavaju nas nepotrebno evo već četri sata, a najverovatnije će oduzeti i automobil radi navodne provere - kazao je R.P. za „Novosti“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati