OPLJAČKALA STARCA, OTELA MU NOVAC I MOBILNI: U Pljevljima zbog razbojništva uhapšena žena (32), nesrećni čovek završio u bolnici!

M. D.

23. 01. 2021. u 20:02

ОПЉАЧКАЛА СТАРЦА, ОТЕЛА МУ НОВАЦ И МОБИЛНИ: У Пљевљима због разбојништва ухапшена жена (32), несрећни човек завршио у болници!

Foto: M. Drobnjak

PLJEVALJSKA policija je lišila slobode tridesetdvogodišnju Pljevljanku P.R. zbog osnovane sumnje da je izvršila krivično delo razbojništva.

NJu policija sumnjiči da je, u petak oko 18 časova, fizički napala sugrađanina Đ.R (83) u njegovom stanu koji se nalazi u Omladinskoj ulici u Pljevljima.

Sumnja se da je P.R. sugrađaninu Đ.R nanela povrede i tom prilikom mu otuđila 370 evra, kao i mobilni telefon.

Naime, Pljevljak G.V je u petak oko 18 časova obavestio dežurnu službu CB Pljevlja da mu je u ulici Omladinska na kućna vrata došao komšija Đ.R (83) sa tragovima krvi na sebi, govoreći nerazgovetno, ali da je uspio da shvati da ga je neko fizički napao i opljačkao, te da je pozvao hitnu medicinsku pomoć.

On je prevezen u pljevasku bolnicu na dalje lečenje, dok je policija obezbedila mesto događaja.

U pljevaljskoj bolnici od Đ.R policija je uzela izjavu u kojoj je on rekao da ge ja u njegovom stanu koji se nalazi u Omladinskoj ulici fizički napala NN ženska osoba, nanela mu povrede i tom prilikom mu otuđila 370 evra, kao i mobilni telefon.

Policija je vrlo brzo rasvetlila ovo krivično delo osnovano sumnjajući da je izvršilac lice P.R (32) iz Pljevalja. Ista je pronađena u petak oko 22 i 30 časova u Brezničkoj ulici u Pljevljima lišena slobode.

P.R. će u zakonskom roku biti sprovedena Višem državnom tužiocu u Bijelom Polje na dalju nadležnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)