UKOLIKO se stanari zgrada u Baru ne pridržavaju kućnog reda, predviđene su novčane kazne, za fizička i pravna lica, i to u iznosu od 20 evra do čak 10.000 evra.

raca

21.01.2021. 07:02

Pa i kod nas je isto to sve zabranjeno ali ..................................., komšija urla viče ciče i jauče i nikom ništa , majstori buše ruše i ..............................., pozoveš zatražiš pomoć za miran život i nikom ništa ..................

Vukas

21.01.2021. 11:14

To je divno čuti, ali šta sa igralištem koje je neposredno uz spuške zgrade, u strogom centru, i gdje je lupnjava i galama u svako doba dana, a leti i do 2 - 3 posle ponoći. Nevjerovatno je da se nekad manje čuje galama i dr. u zgradi u odnosu na ovo na ovom terenu, kada u pojedinim trenucima ima i 20 i više djece ( dreka, cika, neopisiva galama, kao da su ti u sobi). S obzirom da su sa te strane spavaće sobe, tu nema mira i odmora ni danju, a leti ni noću. KATASTROFA, a niko od nadležnih ne reaguje. Sada još planiraju da na atomskom skloništu, koje je uz sami teren, naprave parkić, a po bočnim stranama tribine, valjda misle da dovedu i navijače pa da svi kolektivno poludimo od količine buke. Umjesto da se terenii parkovi planiraju uz obalu i oko sportskih objekata, oni se planoraju uz prozore spavaćih soba, smisleno, nema se šta dodati.