MANDIĆ PORUČIO DRITANU: Đukanović je na izborima dobio crveni karton!

Novosti online

03. 01. 2021. u 12:34

МАНДИЋ ПОРУЧИО ДРИТАНУ: Ђукановић је на изборима добио црвени картон!

Foto: Printscreen

POSLE izjave Dritana Abazovića da je Milo Đukanović vraćajući skupštini Crne Gore niz zakona na ponovno odlučivanje, dobio žuti karton, oglasio se Andrija Mandić i istakao da je Đukanović 30. avgusta prošle godine dobio crveni karton.

- Da budemo iskreni i sasvim otvoreni oko ovoga iskonstruisanog problema sa zakonom. Nije Đukanović ovim dobio nikakav ŽUTI karton, on je 30. avgusta prošle godine dobio CRVENI karton. Zato je nemoguće da dobija sada žuti kada već ima crveni, osim ako neko ne želi da ga “vrati u igru” - poručio je na Tviteru jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić.

- Baš tim procedurama se verovatno sada muče neki delovi Ustavnog suda kako da spasu predsednika, ako on i drugi put ne potpiše zakon. Ali potpisaće Milo Đukanović sve samo da ostane predsednik i da čuva fotelju do zadnjeg. Potpisaće i ovaj zakon koji je poništio njegov zakon protiv SPC i svetinja, a sve pravdajući se pravnom obavezom, istovremeno zaboravljajući obavezu prema onima svojima koje je suprotno njihovoj volji uveo u ovu borbu pre godinu dana - naglasio je Mandić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)