MANDIĆ PORUČIO KRIVOKAPIĆU: Niko nas neće ponižavati!

Novosti online

26. 12. 2020. u 13:34

JEDAN od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić je poručio da će DF podržati izglasavanje Zakona o slobodi veroispovesti, ali da će nakon toga preispitati podržavanje Vlade Crne Gore premijera Zdravka Krivokapića.

МАНДИЋ ПОРУЧИО КРИВОКАПИЋУ: Нико нас неће понижавати!

Milan Knežević i Andrija Mandić / Arhiva

Razlog za to je, kako kaže, jučerašnja konferencija za medije Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića.

- Juče se desila konferencija Milivoja Katnića, udarne pesnice režima Mila Đukanovića, i glavnog policajca iz vremena Crne Gore Đukanovića, Zorana Lazovića, inače Katnićevog kuma. I njih dvojica su saopštili kako nastavljaju tamo gde su stali u vreme režima Mila Đukanovića i da imaju veliku i snažnu podršku nove crnogorske Vlade Krivokapić – Abazović. Konkretno su se pozvali na podršku koju su dobili od Abazovića, da nastave da rade kao u vreme Đukanovića, što je za nas bio prvorazredni skandal. Ako je postojao neko ko je kršio ljudska prava, ako je postojao iko ko je u ime Mila Đukanovića vodio obračun protiv srpskog naroda i opozicije – to je bio Milivoje Katnić i njegova desna ruka šef Specijalnog policijskog odeljenja Zoran Lazović. Poručujemo Vladi: Ili mi ili Katnić - rekao je Mandić danas u izjavi za Jutarnji program TV Prva.

On kaže da su zbog toga za ponedeljak zakazali sastanak predsednika svih stranaka koalicije za Budućnost Crne Gore koju predvodi DF.

(Borba.me)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a