KNEŽEVIĆ: Milo mora da ide u zatvor, nema pregovora sa predstavnicima mafijaške hobotnice!

Novosti online

12. 12. 2020. u 15:07

JA sam preko svojih međunarodnih kontakata znao da je Milo Đukanović izgubio podršku zapadnih saveznika, posebno zbog problema visoke korupcije u Crnoj Gori i organizovanog kriminala.

КНЕЖЕВИЋ: Мило мора да иде у затвор, нема преговора са представницима мафијашке хоботнице!

Foto: V. Danilov/Printscreen

O tim problemima sam pisao u prethodnom periodu i Stejt dipartmentu, i Forin ofisu i Evropskoj komisiji, a Evropska komisija je u svoj izvještaj o napretku uvrstila snimak “Koverte“ kao primjer visoke korupcije. To je i pročitao premijer Zdravko Krivokapić, u ekspozeu koji je imao u parlamentu, kazao je Duško Knežević, predsjednik Atlas grupe.

Podsetio je i da su mu ukinute međunarodne poternice koje je raspisao SDT što je bio znak da je Đukanović pušten niz vodu.

Nada se, kako kaže, da će brzo doći u Crnu Goru.

- Kao što sam rekao Đukanoviću, jedan od nas dvojice mora ići u zatvor. Mislim da u Crnoj Gori ne može biti mira i demokratije dok je Đukanović na vlasti. Sistem kriminalne hobotnice treba demontirati, posebno što Đukanović nije nikakav poštovani političar, nego političar upleten u brojne kriminalne poslove. Nema šta da se priča sa Milivojem Katnićem i Ivicom Stankovićem, nego da se smisle legalna rešenja da se sistem kriminalne hobotnice demontira što pre - rekao je on.

(Borba.me)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)