UPALI U TOR: Psi zaklali ili ranili 30-tak ovaca u Nikšiću

Tanjug

23. 11. 2020. u 18:29

УПАЛИ У ТОР: Пси заклали или ранили 30-так оваца у Никшићу

Foto: Depositphotos

JEDINA Romkinja u Crnoj Gori koja se decenijama bavi stočarstvom, Slavka Adžović iz Nikšića, preko noći ostala je bez tridesetak ovaca.

Slavka je ostala bez ovaca kada su u noći između subote i nedelje, psi upali u tor i zaklali ih ili povredili.

"Došla sam do tora i videla da mi nema ovaca, potrčala sam i probudila sestru, brata... Tražili smo svuda, negde našli dve, negde tri, negde pet...", ispričala je Slavka za RTCG.

Nije, kažu, prvu put da Slavka trpi štetu na imanju, psi su joj i ranije napadali stoku, a dva puta joj je gorelo i seno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

CRNOGORAC

24.11.2020. 19:19

Dakle ovdje se vidi da se radi o zlocinu i terorizmu prema jedne osobe Obaveza je sada ito ostra bez nekih izlaza i propusata zbog bilo cega, Pse i gazdu je lako pronac ito bez sumnje pa zakonski od strane drzave uputiti najblje sluzbenike da zavrse u sto kracem roku ovaj neljutski terorizam prema nekome a najvjerovatnije samo zato zasto je tamo naseljen. Obavezna hitna istraga i naravno sve ostete tako da ostecena osoba moze nastavit sa zamjenom stada a za takvu vrstu pasa Obavezno oduzimanje pa i zabranu za dobavljnja drugih pasa, Ovo je ocigledno ubistvo svoih komsija STROGE KAZNE su obavezno potrebne.