POČEO SASTANAK LIDERA U PODGORICI Pobednici „glade“ nesporazume i biraju ministra policije

M. S.

30. 10. 2020. u 11:21

POSLE usijanja oko funkcije ministra policije i uopšte fotelja u nezbedonosnom sektoru, međusobnh varnica između tri koalicije-pobednice na proteklim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori, u Podgorici je danas počeo sastanak na kome bi trebalo da budu rešeni svi problemi među, očekuje se, budućim partnerima u prvoj demokratski izabranoj Vladi Crne Gore.

ПОЧЕО САСТАНАК ЛИДЕРА У ПОДГОРИЦИ Победници „гладе“ неспоразуме и бирају министра полиције

Foto: D. Milovanović

Na poziv mandatara Zdravka Krivokapića sa liderima iz koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", stigli su lideri Nove srpske demokratije Andrija Mandić, Demokratske narodne partije Milan Knežević, Pokreta za promjene Nebojša Medojević, Socijalističke narodne partije Vladimir Joković, Demosa Miodrag Lekić i Građanskog pokreta URA Dritan Abazović. Sastanku prisustvuje i potpredsjdnik Demokrata Momo Koprivica.


Na ovom skupu glavna tema će biti problem koji su nastali obelodanjivanjem odluke Krivokapića da ministarsko mesto u MUP da DF, odnosno novoj srpskoj demokratiji, posle čega je lider URA Dritan Abazavoć zahtevao decidno da njegova koalicija ‘’Crno na bijelo’’ preuzme I taj deo bezbedonosnog sektora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati