BAKLjAMA i vatrometom sinoć su u izbornom štabu "Crno na bijelo" slavili rezultate parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, jer upravo bi prvi čovek građanskog pokreta Ujedinjena reformska akcija (URA) Dritan Abazović mogao da bude taj koji bi DPS učinio opozicijom.

Komentari (20)

Bonaparta

31.08.2020. 10:49

Žao mi je, džabe ste krečili, Milo će kupiti glasove Albanaca. Gledaćete Mila još 10 god. Ponudiće Dritu mesto premijera i reši će problem.

Gojko

31.08.2020. 14:21

@Bonaparta - Пошто пратим политички живот у ЦГ,могу вам потврдити да Дритан неће издати опозициони савез ни за какве паре ,,јер је из добростојеће породице''/изјава на ТВ А1/.Отац му је хтео да он буде доктор/лекар/,али му је делимично испунио жељу / Др.пол.наука/.Строго је принципијелан,није се вратио у Скупштину кад су прогласили бојкот,а ДФ јесте.Значи,опозиција ће се успешно договорити о свему.

dan

31.08.2020. 11:13

Pa šta ako je Albanac ?! Ako je protiv korupcije, za ekonomski rast, za socijalnu pravdu ne vidim da ne odgovara ! Ako mora da bude Srbin onda nismo ništa naučili nego se opet delimo po nacionalnosti i veri a ne vrlinama ! Šta bi rekli da vlada u Hrvatskoj zavisi od srpskuh poslanika ?! Ako smatrate da su dobri građani Crne Gore samo oni koji se izjašnjavaju kao Srbi na pogrešnom ste putu i više liči na klero-nacionalizam ! Molim objavite !!!

gz

31.08.2020. 11:44

@dan - U nekom idealnom svetu bilo bi prakticno nevazno da li je neko albanac ili hrvat/bosanski musliman/srbin/ - kada se radi o politici, geldale bi se neke druge stvari. Nazalost, u ovom svetu u kome zivimo, u velikoj vecini slucaja, to je daleko od nevaznog. U poredjenju sa drugima mislim da su srbi generalno tolerantniji, brze zaboravljaju i oprastaju od drugih nacija u okruzenju.

Dejan

31.08.2020. 11:30

Imamo vrlo lose misljenje i iskustva kad su u pitanju politicari a ja pogotovo.Medjutim ljudski je da se covek nada da nisu svi isti i da se napokon pojavi neko ili neki ko zavredjuje svo postovanje nas malih ljudi.Mislim da Crna Gora ima istorijsku sansu da upali iskru pomirenja ne samo kod njih vec na celom balkanu da pomiri zavadjenu bracu i komsije.Uzdam se u ono cojstvo i junastvo o kome smo slusali i o kome su nas ucili tolike godine.Mozda je utopija al ja moram da se nadam.

Zozo

31.08.2020. 17:30

@Milos - Najčešće, albanci u CG, tkz. Malisori imaju prezimena koja se završavaju na ić. Ima dosta slučajeva da se i albanci iz područja Preševa i Bujanovca prezivaju na ić.

vojo

31.08.2020. 11:46

Cini se da je ovaj Abazovic razuman covjek. Ako opozicija formira vlast trebaju albancima dati nesto u vladi i sa tim potezom nokautirati Milu.

Milos

31.08.2020. 13:34

@Pitu Guli - Da, ali imaju tih 41 tek sa njim, koji i jeste najavio predizbornu koaliciju sa njima i sinoc je to potvrdio u govoru nakon objavljivanja rezultata. Ali sada jos treba to i da potvrdi ulaskom u vladu sa opozicijom kao sto je i planirano i obecano pred izbore.

Dovla

31.08.2020. 12:34

Да човек је албанац,али албанац који каже да је Скендербег Србин.Само истина и љубав,непостоје друге ствари које могу спасити сав народ на Балкану,како србе тако и албанце и црногорце.Тај човек сада има јединствену прилику да то и учини и чисто сумњам да ће је прокоцкати.То је прилика која може исписати нову историју.Доста нас је запад хушкао једне на друге људи се буде и томе једном мора доћи крај.С'вером у Бога.

Kum

31.08.2020. 12:41

Kada bilo koji Siptar stavi na jedan tas demokratiju a na drugi ideju velike Albanije, uvek preteze ovo drugo. Bojim se da su stvoreni svi uslovi za skori pocetak gradjanskog rata.

Srecko

01.09.2020. 08:19

Kako neki zluradi ljudi zele da omalovaze jednu ovako veliku pobedu nad diktaturom jer nemaju hrabrosti da kod sebe bilo sta menjaju jer se boje za svoje sitne zivote i u strahu ce i umreti a da nikada nisu nista promenili...ovo je ogroman preporod za narod Crne gore jer su bili hrabri da pobede tiraniju i vlast koja ih je vratila u srednji vek...nadam se da ce se taj preporod preseliti i na ostale banana drzave Balkana u kojima njihovi gradjani nemaju hrabrosti da bilo sta promene...