MEDOJEVIĆ PIŠE NEMCIMA: Gastarbajteri nezakonito glasaju u Crnoj Gori

V. N.

14. 07. 2020. u 16:55

Nebojša Medojević, jedan od lidera DF-a, uputio je pismo ministru unutrašnjih poslova Nemačke Horstu Sehoferu, kao član skupštinskog Odbora za bezbednost, navodeći da „vladajuća komunistička partija DPS već decenijama, gastarbajtere sa stalnim prebivalištem u Nemačkoj, protivustavno i nezakonito zadržava u biračkom spisku i oni organizovano dolaze da glasaju, i za to im crnogorski režim isplaćuje novčanu nadoknadu“.

МЕДОЈЕВИЋ ПИШЕ НЕМЦИМА: Гастарбајтери незаконито гласају у Црној Гори

Arhiva

- Koristim ovu priliku da vas obavestim da određeni broj državljana Crne Gore koji su godinama i decenijama gastarbajteri u Nemačkoj, u organizaciji vladajuće komunističke partije DPS i dela bezbednosnih službi, organizovano dolazi na glasanje na izborima u Crnoj Gori, i ako na to nemaju ustavno i zakonsko pravo - navodi Medojević.

Naime, podseća on, Ustav reguliše biračko pravo samo za one državljane Crne Gore koji najmanje dve godine stalno borave u zemlji. Imajući u vidu da ovi državljani Crne Gore više od dve godine (a većina više decenija) imaju stalno prebivalište i žive i rade u Nemačkoj, oni po crnogorskim zakonima ne mogu glasati na izborima u Crnoj Gori.

- Proverite ove moje navode i sankcionišite ovo kriminalno postupanje gastarbajtera iz Crne Gore koji direktno učestvuju u političkoj korupciji za novac crnogorske narkomafije. Mi ćemo vam dostaviti imenima i prezimena ovih lica koji budu glasali na izborima u Crnoj Gori koji se održavaju 30. avgusta ove godine, i koji krše zakone i Nemačke i Crne Gore. Za sve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju - naveo je Medojević.

Pismo slične sadržine biće upućeno i ministrima unutrašnjih poslova Švajcarske, Luksemburga i Švedske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri