HAPŠENJE U NIKŠIĆU: Uzgajao konoplju?

M. SEKULOVIĆ

28. 03. 2024. u 10:13

POLICIJA je u Nikšiću lišila  slobode D. Đ. (45) osumnjičenog za neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

ХАПШЕЊЕ У НИКШИЋУ: Узгајао конопљу?

Foto: Profimedia/Ilustracija

- Naime, u oktobru 2023. godine u mestu Vir u Nikšiću policijski službenici pronašli su zasad, odnosno plantažu marihuane – 110 stabljika.

Tom prilikom po nalogu postupajućeg tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici slobode su lišene dve osobe zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Rad na ovom predmetu je nastavljen u cilju potpunog rasvetljavanja događaja, te su policijski službenici Jedinice za borbu protiv droge Odeljenja bezbednosti Nikšić, preduzimajući niz kriminalističkih mera i radnji, došli do sumnje da je u izvršenju ovog krivičnog dela učestvovao i D.Đ. (45), saopštila je policija.

Njeni pripadnici su o tim saznanjima obavestili postupajućeg tužioca po čijem je nalogu D.Đ. lišen slobode.

On je uz krivičnu prijavu priveden postupajućem državnom tužiocu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici na dalju nadležnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!