DETALJI HAPŠENJA U BARU: Ubica Mustafe pokušao da pobegne električnim trotinetom, nađeno i oružje

Novosti online

27. 02. 2024. u 14:50

CRNOGORSKA policija saopštila je da je uhapsila D. I., koji se sumnjiči da je jutros u Baru likvidirao Edmonda Mustafu (29), koji slovi za člana organizovane kriminalne grupe.

ДЕТАЉИ ХАПШЕЊА У БАРУ: Убица Мустафе покушао да побегне електричним тротинетом, нађено и оружје

Fot: B.Dabić

Odmah nakon ubistva policija je blokirala grad i krenula u potragu za ubicama.

Sada je policija saopštila i kako je uhvatila osumnjičenog koji je, nakon što je ispalio desetak hitaca, pobegao sa mesta zločina.

- U izuzetno kratkom roku, a na osnovu opisa izvršioca krivičnog dela, efikasne reakcije službenika Regionalnog centra bezbednosti „Jug“ i delotvorne i blagovremene postavke službe, sprečen je u bekstvu osumnjičeni D. I. (27) i lišen slobode. On je tom prilikom upravljao električnim trotinetom, a na glavi nosio kacigu - saopšteno je iz policije.

Kako ističu, pronađena je i crna torba u kojoj je bilo i oružje kojim je, kako se sumnja, izvršena likvidacija.

Policija je saopštila da je u torbi bila automatska puška.

- Sumnja se da je D. I. upotrebom automatske puške, koja je pronađena u neposredoj blizini njegovog lociranja, lišio života E. M. tako što je iz iste ispalio više projektila, usled čega je nastupila smrt E. M. na licu mesta. D. I. se na teret stavlja krivično delo ubistvo i krivično delo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija - istakli su iz policije.

Oni dodaju da su, prema operativnim saznanjima, oba lica pripadnici jedne kriminalne grupe koja deluje na crnogorskom primorju.

- Osim toga, D. I. se već potražuje na međunarodnom nivou – za njim je raspisana međunarodna poternica od strane jedne države sa kojom pravosudni organi Crne Gore nemaju potpisan ugovor o ekstradiciji - dodaje se u saopštenju.

Podsetimo, crnogorski mediji su ranije javili da je uhapšen Dino Ibrahimović iz Bara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!