SRBI KAD PRAVE VATROMET SVETLI SRBIJA I SRPSKA : Knežević - U Crnoj Gori tema Harijeva četkica za zube

O. MRKIĆ

16. 02. 2024. u 10:33

PREDSEDNIK Demokratske stranke Crne Gore Milan Knežević izjavio je danas da Srbi kada prave vatromet svetli čitava Srbija i Republika Srpska.

СРБИ КАД ПРАВЕ ВАТРОМЕТ СВЕТЛИ СРБИЈА И СРПСКА : Кнежевић - У Црној Гори тема Харијева четкица за зубе

Foto: DF

- Hrvati kad žele da naprave vatromet oni spale lutke sa likom Vučića i Putina. Srbi kad prave vatromet svijetli čitava Srbija i Republika Srpska. Ali u crnogorskim "nezavisnim" medijima glavna je tema je kako je princ Hari zaboravio četkicu za zube u hotelu, napisao je Knežević na društvenoj mreži Iks.

Sramna manifestacija održana je pre dva dana u Kaštelima u Splitsko-dalmatinskoj županiji u Hrvatskoj, kada su učesnici maskenbala posle defilea spalili lutke sa likovima predsednika Srbije i Rusije Aleksandra Vučića i Vladimira Putina.

BONUS VIDEO: CRNA GORA PLIVA ZA ČASNI KRST: Bogojavljenje obeleženo u Podgorici, Nikšiću, Beranama…

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!