MILAN KNEŽEVIĆ "PODRŽAO" ATALA: Sigurno da postoji debeli razlog zašto je njegov bivši partner Stefan postao ministar spoljnih poslova

Novosti online

15. 01. 2024. u 15:37

PREDSEDNIK Demokratske narodne partije Milan Knežević komentarisao je situaciju u Francuskoj, gde je premijer postavio svog bivšeg partnera za ministra spoljnih poslova.

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ ПОДРЖАО АТАЛА: Сигурно да постоји дебели разлог зашто је његов бивши партнер Стефан постао министар спољних послова

Foto N. Paraušić

Knežević je napisao da Crna Gora najoštrije osuđuje napade na francuskog premijera Gabrijela Atala zato što je svog bivšeg partnera Stefana Sežurnea postavio za ministra spoljnih poslova.

- Njegovo imenovanje je unutrašnje pitanje Francuske, a sigurno da postoji debeli razlog zašto je Stefan postao ministar spoljnih poslova. Takođe pozivam gospođu Le Pen da se uzdrži od daljih negativnih komentara na račun Gabrijela i Stefana, sad nam je više nego ikad potrebna ujedinjena i inkluzivna Evropa. Tuđe nećemo, svoje nemamo, ili kako kaza Kilijan Mbape: „Svi za jednog, jedan za sebe!" - napisao je Knežević na Iksu u svom stilu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave