UHAPŠEN JEDAN OD BATINAŠA: Posle napada na nikšićkog aktivistu Boška Pavićevića

V.K.

04. 12. 2023. u 20:09

SLUŽBENICI Odeljenja bezbednosti Nikšić identifikovali su i uhapsili M. S. (19) osumnjičenog za napad na Boška Pavićevića aktivistu iz Nikšića, dok se M. S. (18) nalazi u bekstvu. I njemu se na teret stavlja isto krivično delo.

УХАПШЕН ЈЕДАН ОД БАТИНАША: После напада на никшићког активисту Бошка Павићевића

Fejsbuk

Pavićević je teško je povređen u nedelju u centru grada, kada ga je napalo nekoliko osoba. Nesrećni mladić dobio je višestruke prelome kostiju lobanje, ali nije životno ugrožen.

U pisanoj izjavi novinarima navodi da ga je napala grupa muškaraca koje je snimao dok su čupali cveće na Trgu slobode, šutirali pse lutalice i turirali automobilom po trgu, koji je inače pešačka zona. Tvrdi da je napadnut nakon što su od njega tražili da izbriše snimak. Nakon toga je usledilo batinanje.

Predsednici Opštine i SO Nikšić Marko Kovačević i Nemanja Vuković, osudili su nasilje nad Pavićevićem i pozvali nadležne da procesuiraju odgovorne. Povodom ovog nemilog događaja reagovali su i iz nikšićke URA.

- Najoštrije osuđujemo nastavak pritisaka na građane koji javno kritički deluju i ukazuju na štetna postupanja, i zahtevamo od vladajućih struktura da odmah reaguju i najoštrije kazne počinioce - saopštili su iz URA.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024