OTKRIVENO ZAŠTO JE OTAC SLETEO SA SINOM U MORAČU: Komšije progovorile o jezivoj tragediji u Crnoj Gori

Novosti online

03. 12. 2023. u 14:02

ŽITELjI Podgorice tvrde da se A. Đ. (36) iz Podgorice koji je u petak upravljao automobilom marke "golf 4" u kome je bio sa sinom (6) namerno popeo na na trotar, gde nije bila zaštitna ograda i sleteo u reku Moraču nakon saznanja da je teško bolestan.

ОТКРИВЕНО ЗАШТО ЈЕ ОТАЦ СЛЕТЕО СА СИНОМ У МОРАЧУ: Комшије проговориле о језивој трагедији у Црној Гори

Foto: YoutubePrintscreen/RTCG - Zvanični kanal

Da podsetimo, nesreća se dogodila u petak oko 13.20 sati kada je automobil kojim je upravljao A. Đ. i u kome se nalazio njegov šestogodišnji sin sleteo u nabujali reku Moraču. Prema navodima državnika iz te zemlje, nije u pitanju nesreća.

- A. Đ. je sa porodicom živeo u podgoričkom naselju Konik i dečak sa kojim je nastradao im je bilo jedino dete. Nažalost, kako se priča, on se danima nije osećao dobro nakon što mu je dijagnostikovana neizlečiva bolest - kaže sagovornik i dodaje:

- Kada mu je utvrđena bolest on se potpuno izgubio, viđali smo ga kako sam šeta ulicom, onako izgubljen. To ga je veoma potreslo i verovatno je u tom "ludilu" dok se vozio sa sinom jedincem odlučio na ovakav korak.

Foto: YoutubePrintscreen/RTCG - Zvanični kanal

Kako nam dalje tvrde žitelji glavnog grada Crne Gore, planski je u tom trenutku kada je odlučio da izvrši samoubistvo počinio suicid.

- Navodno, on je u tom trenutku birao poziciju sa koje će da sleti u Moraču. Naime, A. Đ. je polako vozio duž magistrale kilometar pa kada je video prostor na kome nema zaštitna ograda, popeo se polako na trotoar i sleteo u ambis nabujale reke Morače - kaže izvor i dodaje:

- Nije im bilo spasa! Neki ljudi su videli kako je namerno to uradio, nije bila nesreća u pitanju. Odmah su zvali policiju i Hitnu pomoć, ali nije im bilo spasa.

Foto: YoutubePrintscreen/RTCG - Zvanični kanal

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove nesreće, a istraga za sada upućuje na to da je nesreća namerno izazvana.

- Porodica je čula šta se dogodilo, a supruga A. Đ. i majka dečaka nije u stanju ni da stoji na nogama od tragedije koja ju je zadesila, pa tako još nije odlučeno kada će ih sahraniti - kažu sagovornici.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OSVOJ KARTE I BUDI DEO HUMANE MISIJE NA FESTU