AMBASADA SAD VEĆ VIDI VLADU CRNE GORE: Predana evroatlantskim vrednostima i podržava NATO i Ukrajinu (FOTO)

V.K.

21. 09. 2023. u 19:11

 - RADUJEMO se produbljivanju saradnje sa novom vladom koja je predana evroatlantskim vrednostima i podržava NATO i Ukrajinu - saopšteno je iz Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici

АМБАСАДА САД ВЕЋ ВИДИ ВЛАДУ ЦРНЕ ГОРЕ: Предана евроатлантским вредностима и подржава НАТО и Украјину (ФОТО)

Foto Vlada CG

Iz Ambasade SAD u Podgorici oglasili su se nakon razgovora Jakova Milatovića sa američkim državnim sekretarom Entonijem Blinkenom.

- SAD cene partnerstvo sa Crnom Gorom i radujemo se produbljivanju saradnje s novom vladom koja je predana evoatlantskim vrednostima i podržava NATO i Ukrajinu - naveli su iz ambasade na društvenoj mreži "X", odnosno Tviteru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima