POD DEJSTVOM ALKOHOLA NASRNUO NA POLICAJCA: Incident u Herceg Novom, Rus iza rešetaka i zbog nasilja u porodici

V.V.

21. 06. 2023. u 14:58

POLICAJAC hercegnovskog Odeljenja Uprave bezbednosti Balša Vemić teško je povređen kada ga je napao V. R., državljanin Ruske federacije, koji je lišen slobode zbog nasilja u porodici.

ПОД ДЕЈСТВОМ АЛКОХОЛА НАСРНУО НА ПОЛИЦАЈЦА: Инцидент у Херцег Новом, Рус иза решетака и због насиља у породици

Foto: V.V.

V.R. je pokušao da pobegne i  fizički je napao Vemića koji je pao sa potpornog zida, a povredio je kuk i kičmeni stub. On je hospitalizovan u Specijalnoj bolnici „Vaso Ćuković“ u Risnu.

Hercegnovska policija je, 19. juna, postupajući po prijavi za porodično nasilje lišila slobode V.R. državljanina Ruske Federacije, koji  je u alkoholisanom stanju svojoj majci upućivao preteće reči, pri tom držeći šarafciger u ruci. Prilikom lišenja slobode kod V.R. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,96 g/kg.

V.R. je u službenim prostorijama, nakon lišenja slobode, fizički  napao dva policijska službenika. Službenici Uprave policije juče su osumnjičenog sproveli državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom, koji mu je odredio zadržavanje. Prilikom sprovođenja iz zgrade tužilaštva do motornog vozila V.R. je pokušao da se udalji i fizički je napao Vemića. Brzom reakcijom policije sprečeno je njegovo bekstvo. Prilikom pada i V.R. je povredio skočni zglob pa mu je ukazana lekarska pomoć.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)