ANDRIJA MANDIĆ U MURINI: Večan spomen nevino stradalim žrtvama

Марија Стевановић
Marija Stevanović

24. 03. 2023. u 14:02

NE ZABORAVLjAMO da je pre 24 godine počeo napad na našu otadžbinu, napisao je jedan od lidera DF Andrija Mandić na Tviteru.

АНДРИЈА МАНДИЋ У МУРИНИ: Вечан спомен невино страдалим жртвама

Foto EPA

-Te teške 1999. godine, mnogo ljudi je propatilo. Večan spomen nevino stradalim u Murinu, kao i svim žrtvama NATO bombardovanja SRJ, dodao je Mandić, predsednik Nove srpske demokratije, koji je sa poslanikom DF Milunom Zogovićem, pisetio spomenik tragično nastradalim u Murinu tokom NATO agresije na Saveznu Republiku Jugoslaviju.

Da podsetimo, prilikom NATO bombardovanja Murine, 30.aprila 1999 godine pđoginulo je šest meštana, od kojih su troje bili deca. Među njima su bile i dve devojčice koje su roditelji doveli iz Prištene kod rodbine, želeći da ih spasu od pogroma i NATO bombi.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura