PUNA PODRŠKA DF-a Lekić: Pozivam sve građane Pljevalja da u drugom krugu izbora glasaju za Jakova Milatovića

M. D.

23. 03. 2023. u 14:18

ZNAJUĆI da je Milo Đukanović personifikacija kriminala, korupcije i sveopšte pohare državnih resursa Crne Gore, a pogotovo pljevaljskih resursa i celokupnog Severa, pozivam sve glasače, simpatizere i aktiviste Demokratskog fronta da 2. aprila masovno izađu na birališta i podrže gospodina Jakova Milatovića, saopštio je Milan Lekić, visoki funkcioner Demokratskog fronta.

ПУНА ПОДРШКА ДФ-а Лекић: Позивам све грађане Пљеваља да у другом кругу избора гласају за Јакова Милатовића

Foto rudnik uglja

Prema rečima Lekića  neophodna strateška i temeljna obnova cele države, a to je, kako kaže, nemoguće sve dok je Milo Đukanović na čelu države.

-Imajući u vidu da je borba protiv odnarođenog režima Mila Đukanovića primarni cilj naše političke organizacije, želio bih da informišem gospodina Jakova Milatovića i pljevaljsko rukovodstvo „Evrope sad“ da je Demokratski front Pljevlja, ukoliko procenjuju da im je neophodno i potrebno, spreman da uzme aktivno učešće u kampanji za drugi krug predstojećih izbora za Predsednika Crne Gore, kazao je Lekić.

On se  zahvalim svim građanima Crne Gore koji su u prvom krugu glasali za kandidata Demokratskog fronta i koalicije Za budućnost Crne Gore, Andriju Mandića.

-Posebnu zahvalnost dugujemo našim uvaženim Pljevljacima koji su, politiku koju reprezentuje naš kandidat, vrednovali sa čak 37,02 odsto podrške, kazao je Lekić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)