DA U DRUGOM KRUGU PODRŽE ANDRIJU MANDIĆA: Milan Knežević poslao poruku predsedničkim kandidatima Demokrata i Pokreta Evropa sad

V.K.

28. 02. 2023. u 15:01

JEDAN od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević izjavio je da očekuje od Jakova Milatovića (Evropa sad) i Alekse Bečića (Demokrate) da u drugom krugu predsedničkih izbora podrže predsedničkog kandidata Demokratskog fronta Andriju Mandića.

ДА У ДРУГОМ КРУГУ ПОДРЖЕ АНДРИЈУ МАНДИЋА: Милан Кнежевић послао поруку председничким кандидатима Демократа и Покрета Европа сад

Foto N. Paraušić

– Mi kao Demokratski front i kao koalicija Za budućnost Crne Gore u kampanji pozvaćemo sve kandidate koji su protiv Mila Đukanovića da sednemo za sto i da potpišemo sporazum a da ćemo mi, ukoliko u drugi krug uđe Aleksa Bečić, podržati Aleksu Bečića, ukoliko uđe Milatović, podržati njega, ali da tražimo i od Milatovića i od Bečića da podrže Andriju Mandića – kazao je Knežević.

On je pozvao Bečića i Milatovića da sednu sa Andrijom Mandićem i potpišu sporazum u kojem će podržati  anti-DPS kandidata koji se nađe u drugom krugu predsedničkih izbora.

Prvi krug predsedničkih izbora zakazan je za 19. mart. Još ranije potvrđene su kandidature lideru DF-a Andriji Mandiću, predsedniku DPS-a Milu Đukanoviću, lideru Ujedinjene Goranu Daniloviću i poslanici SDP-a Draginjii Vuksanović Stanković.

Državna izborna komisija danas je potvrdila kandidature Aleksi Bečiću, Jakova Milatovića, dok je odbijena Željku Matijaševiću koji nije uspeo da ukloni nedostatke. Dik je pozvao kandidata, influensera, Jovana Radulovića Jodžira da u roku od 48 sati dostavi nedostajuće potpiše. On je sakupio 5.488 potpisa, ali mu nedostaje još 2.613.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a