BORCI UZ ANDRIJU MANDIĆA: Za slobodnog čoveka - demokratu i uspešnog političara

V.K.

04. 02. 2023. u 13:05

UDRUŽENjE boraca ratova od 1990. godine Crne Gore će na predstojećim predsedničkim izborima podržati Andriju Mandića, "saborca – patriotu, slobodnog čoveka - demokratu i uspešnog političara koji se dokazao kao beskompromisni borac protiv privatizacije i pljačke Crne Gore, gaženja narodne volje i svih oblika diskriminacije, kriminaliteta, zataškavanja ratnih zločina, ugrožavanja tradicionalnih vrednosti Crne Gore i njenog istorijskog ugleda".

БОРЦИ УЗ АНДРИЈУ МАНДИЋА: За слободног човека - демократу и успешног политичара

Foto Profimedia

Borci navode da Andija Mandić kao lider Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta, bez obzira na najteže napade i optužbe sa moćnih adresa iz zemlje i inostranstva i konstruisano krivično gonjenje na politčkom  osnovu u slučaju "državni udar", nikada nije odgovorio jezikom mržnje ni prema kome i, braneći sebe i ugrožena prava srpskog naroda u Crnoj Gori i regionu, ničim nije ugrozio prava drugih.

- Naprotiv, otvoreno i iskerno se zalagao za međusobno poštovanje i saradnju, na bazi slobode izbora, jednakih prava za sve i uzdržavanja od nasilja.  Prihvatanjem kandidature za predsednika Crne Gore Andrija Mandić je dostojanstveno i odgovorno pružio bratsku ruku svim građanima Crne Gore i pozvao ih na sabor u interesu politički stabilne, suverene Crne Gore, u kojoj su svi narodi jednaki, a sopstveni ekonomski i politički interesi, mir i bezbednost prioriteti.

Aktuelna politčka situacija u Crnoj Gori i pretnja od proširenja ratnih sukoba iz Ukrajine na Balkan, dodatno zahtevaju hrabrog, odgovornog, iskusnog i nepotkupljivog predsednika, koji će znati da u saradnji sa drugim državnim organima zaštiti interese Crne Gore i njenih građana.

Kao takovog vidimo i podržavamo predsjedničkog  kandidata Andriju Mandića čiji bi izbor za predsednika srpskom narodu u Crnoj Gori bila poslata poruka punopravnog uvažavanja i poziv na zajedničku izgradnju snažnog državnog indetiteta Crne Gore koji je, antisrpskom politikom i potčinjavanjem Crne Gore interesima drugih država, urušila vlast Mila Đukanovića i njegovih političkih saradnika, ističe se u saopštenju koji je potpisao Radan Nikolić, predsednik Udruženja boraca ratova od 1990. Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!