OPŠTINA USTUPA I PARCELU ZA STANOVE: Čelnici Opštine Kotor uručili plakete policajcima (FOTO)

Марија Стевановић
Marija Stevanović

27. 12. 2022. u 19:47

SLUŽBENICIMA Uprave policije – Odeljenje bezbednosti Kotor, Radovanu Todoroviću i Nebojši Tijaniću, danas su uručene plakete za poseban doprinos očuvanju bezbednosti lica i sigurnosti imovine u lokalnoj zajednici.

ОПШТИНА УСТУПА И ПАРЦЕЛУ ЗА СТАНОВЕ: Челници Општине Котор уручили плакете полицајцима (ФОТО)

Opština Kotor

Predsednik Opštine Kotor Vladimir Jokić se prisutnima zahvalio u ime Opštine i u svoje lično ime na saradnji u godini za nama, kao i na angažovanosti u uslovima u kojima rade, a koji su dalekood onoga kako bi trebalo da bude.

- Opština već priprema preduslove da sa sindikatima uđe u proces potpisivanja Ugovora o ustupanju parcele i ostalim uslovima kada je u pitanju projekat stanogradnja, i očekujem da ćemo taj Ugovor potpisati u prvoj polovini 2023. godine - kazao je on.

Načelnik Odeljenja bezbednosti Kotor Veljko Knežević je iskazao zadovoljstvo zbog susreta i zbog toga što je Opština prepoznala njihov rad i doprinos zajednici.

- Najveći deo policijske odgovornosti je prevencija kojom se utiče na sprečavanje krivičnih i prekršajnih dela. Istakao bih i da u ovoj godini nismo imali na teritoriji Kotora nijednu saobraćajnu nezgodu sa smrtnim ishodom - kazao je Knežević.

Predsednik Jokić je istakao da Opština stoji na raspolaganju Odeljenju bezbednosti Kotor i zaposlenima za sve što je u našoj nadležnosti i u skladu sa mogućnostima lokalne samouprave.

BONUS VIDEO - SVI STOJE, SEM POSLANICE DF: Odbor za Zdravstvo, tokom intoniranja himne ispred Skupštine Crne gore

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠPANAC BESAN NA RAFU! Nije fer, nije pravedno! Ja sam to zaslužio, ne Nadal, ali...