KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV DVE OSOBE U ŠAVNIKU: Kažnjavanje zbog prekida glasanja

Tanjug

28. 11. 2022. u 09:54

SLUŽBENICI crnogorske Uprave policije (UP) su podneli krivične prijave protiv dve osobe u Šavniku zbog prekida glasanja na jučerašnjim izborima.

КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ ПРОТИВ ДВЕ ОСОБЕ У ШАВНИКУ: Кажњавање због прекида гласања

Foto: Uprava policije

Krivična prijava je podneta protiv M. J. (29) iz Šavnika, člana izborne komisije, zbog sumnje da je izvršio krivično delo uništavanje dokumenta o glasanju, saopšteno je iz UP, a prenosi portal CdM.

Kako se navodi, on je na biračkom mestu broj 14, Kruševice, precrtao i uništio dva glasačka listića.

Druga krivična prijava je podneta protiv D. Ć. (44) iz Nikšića, zbog sumnje da je izvršila dva krivična dela i to krivično delo sprečavanje održavanja glasanja i uništavanje dokumenata o glasanju.

Navedeno je da je ona na biračkom mestu broj 1, Opština, kao član izborne komisije, uništila 50 komada neupotrebljenih glasačkih listića.

Na dva biračka mesta u Šavniku glasaće se i naredne nedelje, jer je juče zbog nepravilnosti izborni proces prekinut i to šesti put.

Glasanje je prekinuto na biračkom mestu u zgradi Skupštine opštine Šavnik i u selu Kruševice.

Opštinska izborna komisija je nakon svega odlučila da izbori na ta dva biračka mesta budu ponovljeni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu