DRŽAVNA ZASTAVA NA - METLI: Novi skandal na izborima u Crnoj Gori

M.S.

23. 10. 2022. u 18:41

NA društevnim mrežama osvanula je fotografija sa jednog od biračkih mesta u Crnoj Gori.

ДРЖАВНА ЗАСТАВА НА - МЕТЛИ: Нови скандал на изборима у Црној Гори

Foto: Printskrin Tviter/ @NeboBabovic

Iznad ulaza „ponosito“ je zakačena zastava Crne Gore, koja se drži na – metli.

Neko bi se naljutio, mneko nasmejao, neko rekao – Parola snađi se, a neko – Ovo nema smila.

I kako je „procurelo“ da je to jedno od biračkih mesta u Kolašinu, oglasila se i Opštinska izborna komisija Kolašin. Odatle je saopšteno da se crnogorska zastava, okačena na metli, ne nalazi na nijednom od biračkih mesta na teritoriji kolašinske opštine.

- Kako se može videti na slici u tekstu, ovaj događaj se desio na biračkom mestu ,,M II“. Mesto pod ovim nazivom ne nalazi se kao registrovano biračko mesto u Opštini Kolašin, saopšteno je iz OIK Kolašin.

U međuvremenu je otkriveno da je zastava, okačena na metli, na biračkom mestu u vrtiću "Zvončić", u Podgorici, potvrdili su posmatrači Centra za demokratsku tranziciju (CDT).

- Metla je tokom dana sklonjena - poručili su iz CDT.

BONUS VIDEO - MILO SA ŠKALjARCIMA: Abazović o vezama vlasti Crne Gore sa kriminalcima i kriminalnim radnjama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)