DETALJI STRAŠNE NESREĆE U KANJONU TARE: Jelena krenula sa decom kod supruga, auto probio bankinu i survao se niz provaliju

M. D.

08. 10. 2022. u 00:56

JELENA Vuković (27) iz Mojkovca smrtno je stradala u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 17 časova u kanjonu Tare na magistralnom putu Mojkovac - Pljevlja.

ДЕТАЉИ СТРАШНЕ НЕСРЕЋЕ У КАЊОНУ ТАРЕ: Јелена кренула са децом код супруга, ауто пробио банкину и сурвао се низ провалију

Foto: RTCG

Nakon nesreće iz provalije je izvučeno živo dete, dok se traga za još dvoje dece. Dete koje je smešteno u pljevaljskoj bolnici, prema informacijama iz ove zdrastvene ustanove, stabilnog je zdravstvenog stanja.

- Žena vozač izgubila život, dvoje dece se traže, saopšteno je iz OKC Uprave policije.

Suprug i otac porodice rekao je da je majka u automobilu putovala sa svo troje dece. Deca su uzrasta 2, 4 i 6 godina.

Tužiteljka Sanja Golubović po završetku uviđaja kazala je,za podgoričke „Vijesti“ da će istraga pokazati kako je došlo do nesreće.

- Vozilom je upravljala ženska osoba, koja je stradala. U vozilu se nalazilo troje dece. Jedno dete je izvučeno iz kanjona reke Tare i ono je transportovano do Opšte bolnice Pljevlja, dok se za dvoje dece još uvek traga, rekla je Golubović.

Nakon sletanja automobil je završio u Tari. Nejasno je kako je došlo do nesreće jer, prema tvrdnji očevidaca nije bilo tragova kočenja već je automobil udario u zaštitnu bankinu i survao se u provaliju.

Nesreća se dogodila nedaleko od mosta na reci Tari.

Automobil se kretao iz pravca Mojkovca prema Šarancima gdje je boravio suprug i otac porodice a gde se Jelena sa decom bila i uputila.

Porodica je preko leta boravi na selu u Šarancima dok tokom zimskog perioda porodica boravi u Mojkovcu.

BONUS VIDEO: DESILO SE PRE 36 GODINA - Hrabar potez Milutina zbog kog je dobio nagradu Večernjih novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)