DRITAN ABAZOVIĆ: "Aktivnosti na suzbijanju šverca cigareta se nastavljaju bez restrikcija"

V. K.

02. 10. 2022. u 18:29

PREMIJER Crne Gore Dritan Abazović komentarisao je privođenje direktora Uprave prihoda i carina Rada Miloševića i sumnje tužilaštva da jedan kamion sa cigaretama namenjenim uništavanju nije stigao na lokaciju.

ДРИТАН АБАЗОВИЋ: Активности на сузбијању шверца цигарета се настављају без рестрикција

Foto: Jutjub/Skupština Crne Gore

Komentarišući privođenje direktora Uprave prihoda i carina Rada Miloševića i sumnje tužilaštva da jedan kamion sa cigaretama namenjenim uništavanju nije stigao na lokaciju, premijer Dritan Abazović je izjavio da želi da vidi gde je taj kamion i da to treba da utvrde nadležni organi.

 - Aktivnosti na suzbijanju šverca cigareta se nastavljaju bez restrikcija, puna podrška Specijalnom tužilaštvu, Specijalnom policijskom odeljenju i svim drugim koji učestvuju. Potpuno je logično, već nam se desilo pre pet, šest, meseci da isto kada se radila zaplena da se krade roba koja je zaplenjena. To je uništavanje robe i uništavanje finansijskih resursa organizovanih kriminalnih grupa. Oni sada na sve načine pokušavaju da deo robe nekako spasu, ukradu, vrate u svoje vlasništvo.

Monitoring koji je vršen i za ovaj transport je višestruk nije samo jedna služba uključena, ko je uradio propust neka utvrđuju nadležni organi. Nema selektivnosti da mi je iz kuće, za mene nema nikakvu razliku. Pozivam organe da odrade kako treba i videćemo na kraju šta će biti ishod - rekao je Abazović.

BONUS VIDEO:

SEĆANjE: Pavle Vujisić nije završio glumu, ali mnogima je mogao da bude profesor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna