NISAM PRIVOĐEN NITI HAPŠEN: Milošević tvrdi da se sam odazvao pozivu policije

V. K.

02. 10. 2022. u 13:09

DIREKTOR Uprave prihoda i carina Rade Milošević saopštio je da nije priveden niti uhapšen u sinoćnoj akciji Specijalnog državnog tužilaštva u Nikšiću. Kazao je da se odazvao pozivu policije u svojstvu građanina i pružio svu potrebnu dokumentaciju koja je od njega tražena na uvid nadležnim organima.

НИСАМ ПРИВОЂЕН НИТИ ХАПШЕН: Милошевић тврди да се сам одазвао позиву полиције

Foto: Vlada CG

- Odazvao sam se, podržavam akciju SDT-a i policije u cilju rasvetljavanja ovog i svih slučajeva iz nadležnosti Uprave prihoda i carina i stojim na raspolaganju da pružim sve neophodne informacije u cilju rasvetljavanja potencijalnih nezakonitosti jer je to u zajedničkom interesu, navodi se u reagovanju, dodajući da razume da se informacije sa bombastičnim naslovima o njegovom hapšenju plasiraju medijima, jer to odgovara određenim krugovima i kriminalnim grupama koje su povezane sa organizovanim švercom cigareta.

- U svojim prethodnim izjavama koje se tiču šverca, upravo sam ja nagovestio o kakvim se grupama radi i na šta su sve spremne da bi ponovo došle do zaplenjene robe.

Milošević ističe da nije slučajno što se takvi naslovi odnose na osobu koja je postigla "najbolje rezultate u istoriji borbe protiv krijumčarenja cigareta u Crnoj Gori za najkraće moguće vreme, zbog čega je Crna Gora dospela na prvo mjesto u Evropi".

- Napominjem da je za pet meseci mog mandata, zaplenjeno cigareta više nego zadnjih 30 godina - kazao je Milošević.

Naglašava da je sve radnje i odluke iz svoje nadležnosti sprovodio u skladu sa zakonom.

- Uprava prihoda i carina ima blizu 1200 zaposlenih, ja kao njen direktor sam spreman da snosim odgovornost ukoliko se utvrdi kršenje bilo koje zakonske procedure iz svoje nadležnosti - poručio je Milošević.

BONUS VIDEO: USNIJA REDžEPOVA - Oživela Koštanu, pevala vatreno, plesala kao Šeherezada

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna