UHAPŠEN ITALIJAN U PODGORICI: Iz zatvora pobegao u martu, sada ponovo priveden po poternici Italije

M. S

17. 07. 2022. u 21:38

SLUŽBENICI Uprave policije – Sektora za borbu protiv kriminala realizovali su ciljanu potragu i uhapsili međunarodno traženo lice Masima Rielu (49) državljanina Republike Italije.

УХАПШЕН ИТАЛИЈАН У ПОДГОРИЦИ: Из затвора побегао у марту, сада поново приведен по потерници Италије

Foto: B. Dabić

On se potražuje od strane nadležnih organa Republike Italije zbog izvršenih krivičnih dela oružana pljačka, nedozvoljeno posedovanje pištolja, oružja, municije i saučesništvo u zločinu.

Riela je zbog ovih krivičnih dela bio lišen slobode od strane karabinjerskog korpusa 2021. godine u Menađiu, Komo, ali je uspeo da pobegne iz zatvora u martu 2022. godine nakon čega mu se gubi svaki trag.

- Nakon što je Uprava policije dobila informaciju da bi se begunac mogao nalaziti na teritoriji Crne Gore, preduzeta je ciljana potraga u saradnji sa nadležniim policijskim službama Republike Italije te je M.R. nakon lociranja u Podgorici, lišen slobode po međunarodnoj poternici. Očekuje se privod sudiji za istragu radi odlučivanja o ekstradicionom pritvoru za lice M.R., saopštila je Uprava policije Crne Gore.

BONUS VIDEO - UBIO ŽENU PA POKUŠAO SAMOUBISTVO: Muškarac u Barajevu ženi prerezao vrat, pa zapalio kuću

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

DVE DRŽAVE SAMO ŠTO NISU ZARATILE TOKOM SEDNICE U UN: Skandalozno je da imaju saosećanja samo prema ljudima u Srebrenici