AUTOBUS PUN PUTNIKA ZAPALIO SE NA PUTU DO CRNE GORE: Požar buknuo u pokretu i nasred tunela (FOTO)

Novosti online

17. 07. 2022. u 13:41

U BRZINSKOJ akciji vatrogasna jedinica iz Čajetine sinoć je spasila pun autobus putnika koji se zapalio u pokretu u tunelu, a koji se kretao iz pravca Užica ka crnogorskom primorju.

АУТОБУС ПУН ПУТНИКА ЗАПАЛИО СЕ НА ПУТУ ДО ЦРНЕ ГОРЕ: Пожар букнуо у покрету и насред тунела (ФОТО)

Foto: RINA

- Požar se dogodio u zadnjem delu autobusa, kod motora. Brzo je intervenisala vatrogasna jedinica koja je, što nam je i najvažnije, sačuvala sve živote i lokalizovala požar. Vatra je pričinila manju materijalnu štetu na vozilu - potvrđeno je u vatrogasnoj službi.

Foto: RINA

Putnici koji su se našli u autobusu koji vodi ka omiljenom srpskim moru, brzo su evakuisani.

- Sve je oko nas bilo u dimu i teško se disalo, samo su nam rekli da moramo hitno da napustimo autobus i što pre izađemo iz tunela. Sve stvari sa sobom smo poneli, plašili smo se da ne požar ne proširi. Proveli smo besanu noć i čekali da se kvar otkloni kako bi bezbedno stigli do krajnje tačke -  kazao je jedan od putnika.

Foto: RINA

Zbog incidenta koji se dogodio na putu ka Crnoj Gori, saobraćaj se odvijao usporeno, sa preusmerenjima na alternativne pravce.

(RINA)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!