DPS I SDP NEĆE PONOVO BIRATI KAO U VREME NAJVEĆE LJUBAVI Radunović: Razne Medenice, Katnići i Jovanići biće ružna prošlost Crne Gore

V.K.

21. 06. 2022. u 15:23

ŠEF Kluba poslanika DF-a Slaven Radunović reagovao je na izjavu Raška Konjevića da se "DF nudi".

ДПС И СДП НЕЋЕ ПОНОВО БИРАТИ КАО У ВРЕМЕ НАЈВЕЋЕ ЉУБАВИ Радуновић: Разне Меденице, Катнићи и Јованићи биће ружна прошлост Црне Горе

Foto skupstina-me

- Kristalno je jasan prioritet SDP-a, kako u Vladi, tako i u Parlamentu, da pokuša što više da produbi jaz između stranaka pobednica izbora 30. avgusta, kako bi se mogućnost njihove eventualne saradnje svela na minimum, a time sebi omogućili da, uz minornu podršku građana, šire svoju šovinstičku, nacional-socijalističku politiku.

Kroz tu prizmu treba posmatrati i poslednju izjavu Konjevića o „nuđenju DF-a“.

Foto Arhiva Novosti

Zna odlično predsednik SDP-a da uključivanje Demokratskog fronta u donošenje najvažnijih odluka, za koje je potrebna dvotrećinske većina, eliminiše mogućnost da DPS i SDP ponovo biraju, kao u vreme najveće ljubavi, razne kriminalce na najvažnije funkcije, koji bi, kao, trebali da sprovode vladavinu prava.

Razne Medenice, Katnići, Jovanići i slični produkti DPS-SDP zakonodavnih aktivnosti biće ružna prošlost Crne Gore, koliko god se Konjević trudio da „naljuti“ DF, kako bi se isključio iz odlučivanja, a njima i DPS omogućio da rehabilituju kriminalnu mrežu u pravosuđu.

Foto: Printskrin

Takođe, poručujem svima koji svoj legitimitet da kadriraju baziraju na činjenici da su zaposeli fotelje protivno volji građana, da je svaki stručnjak koji je predložen od strane DF-a ili neke druge stranke pobednice, dobio šansu da pokaže šta zna jer je tako većinski želeo narod na prethodnim izborima, a ako je svojim radom i rezultatima ispunio očekivanja, treba da zadrži funkciju, jer je to u skladu sa izbornom voljom i na opštu dobrobit.

I obrnuto, svako političko imenovanje „po dubini“ nekog iz DPS-a ili njegovih dugogodišnjih satelita, silovanje je izborne volje i veliki rizik za državnu kasu.

BONUS VIDEO:

KNEŽEVIĆ U CRNOGORSKOM PARLAMENTU: Ko će nama doći na primorje ovog leta?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024