MIODRAG LEKIĆ O SKANDALU NA CETINJU: Lider Demosa - Strateški cilj državne mafije, transfer ka rodoljublju

M. S.

10. 05. 2022. u 22:39

- NARAVNO da nisu bitni vaspitno zapušteni tipovi, ovde bi rekli - nesoji, na anonimnim FB adresama ili s imenima na portalima koje finansira ovdašnja mafija. Jedni i drugi olajavaju sa distance.

МИОДРАГ ЛЕКИЋ О СКАНДАЛУ НА ЦЕТИЊУ: Лидер Демоса - Стратешки циљ државне мафије, трансфер ка родољубљу

Foto: Fejsbuk/Miodrag Lekić

Državni je skandal da građani, među njima i diplomatski predstavnici, ne mogu javnom cestom stići u crnogorsku prestonicu na svečanost EU gde se u uličarskom repertoaru egzaltirano skandiralo "splačino" ( Dritan) i "kralju"( Milo).

Ovo je na svom Fejsbuk profilu napisao lider Demosa, poslanik i nekadašnji jugoslovenski ambasador u Rimu Miodrag Lekić, nakon skandala na Cetinju povodom obeležavanja Dana pobede nad fašizmom.

- A suština svega je vrlo jasna. Državna mafija je u panici, bogme i strahu zbog, po svemu sudeći, ozbiljnog početka rada tužilaštva. Naznake dekriminalizacije crnogorskog društva su podigle gotovost bučno-vulgarno-kičastog političkog populizma. Strateški cilj, odnosno blef je transfer mafije ka antifašizmu i rodoljublju. A izvođači opet mnogi, od  iznajmljenih uličara do nesrećnih kolumnista-branitelja prostaštva - kaže Lekić.

Inače on, kao i mnogi poslanici i diplomate zbog blokade magistrale od "komita", nije mogao stići na Cetinje, na svečani prijem koji je priredila šefica Delegacije EU u Podgorici Oana Kristina Popa.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna