OPŠTINSKI ODBOR DEMOKRATSKOG FRONTA BUDVA: Blokiramo kružni tok!

Марија Стевановић
Marija Stevanović

23. 02. 2022. u 19:31

TRPELI smo dosta, možda čak i previše. Vreme je da se podvuče ona crvena linija preko koje više nema popuštanja. Demokratski Front Budva će učestvovati u najavljenoj blokadi saobraćajnica koja počinje u četvrtak u 18.30 na kružnom toku ( kod hotela Skver).

ОПШТИНСКИ ОДБОР ДЕМОКРАТСКОГ ФРОНТА БУДВА: Блокирамо кружни ток!

Foto: Printskrin Instagram/mali_sinisa

Ovo je saopšteno iz Opštinskog odbora DF Budva, u kome imaju u vidu da je na sceni prekrajanje izborne volje građana iz avgusta 2020.godine.

- Na pomolu je nezapamćena izdaja naše slobode i da se DPS-u daje veštačko disanje koji se vraća na mala vrata u izvršnu vlast, pozivamo sve one koji su svojim glasom doprineli da se ta politička grupacija razvlasti na izborima održanim pre dve godine da nam se pridruže u velikoj akciji u kojoj će cela Crna Gora sinhronizovano poslati poruku onima koji su previše sebi dali za pravo, da se ne igraju sa nama i sa našom izbornom voljom. Mi smo u Budvi  uvek znali kako da odgovorimo na izdaju, pokazali smo da nas ne plaše ni pendreci, ni suzavci, ni gumeni meci. Probali su da nam ukradu izbornu volju i mi smo ih pobedili. Ali kako ovde u Budvi, tako našu pobedu iz avgusta moramo da čuvamo i na nivou države jer je najava formiranja manjinske Vlade od strane političara čija imena ne želimo da spominjemo još jedan u nizu šamara koji su nam brutalno sasuli u lice - kažu iz DF Budva.

BONUS VIDEO:

NAROD SE VEĆ OKUPLjA: Večeras protest u Podgorici zbog prekrajanja izborne volje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!