SUTRA POTPUNA BLOKADA SAOBRAĆAJNICA U CRNOJ GORI: DF neće dozvoliti prekrajanje izborne volje - "Imamo odgovor na sve"

V.K.

23. 02. 2022. u 15:44

DEMOKRATSKI front će sutra u 18.30 sati blokirati 17 saobraćajnica u Crnoj Gori, kako bi se poslala jasna poruka da se neće dozvoliti prekrajanje izborne volje građana i da DPS ponovo dobije najvažnije poluge.

СУТРА ПОТПУНА БЛОКАДА САОБРАЋАЈНИЦА У ЦРНОЈ ГОРИ: ДФ неће дозволити прекрајање изборне воље - Имамо одговор на све

Foto arhiva

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić kazao je na konferenciji za novinare da će aktivisti DF-a pokazati da ne pristaju na prekrajanje izborne volje i da traže rešenja koja će dovesti do dogovora.

- Prethodnih dana dobili smo informacije koje su veoma loše primljene u biračkom telu pobedničke liste Za budućnost Crne Gore da je SNP delegirao pregovarača za manjinsku vladu, koju bi podržao DPS. Tih 133 hiljade građana Crne Gore su glasali našu koaliciju zato što su znali da nećemo sa DPS-om - poručio je Mandić, dodajući  da njihovi partneri iz koalicije razmišljaju kako da se konstituiše vlast koju građani nisu glasali, i da GP URA i dalje kaže da mogu “i sa jednima i sa drugima.”

foto: V.K.

On se zahvalio aktivistima DF-a i kazao da je više od 10.000 ljudi dalo svoj broj telefona, i da će po pozivu izaći na blokadu.

- Naša akcija dakle počinje sutra veče. Demokratski front ima odgovor za sve, i ima plan, kao što smo imali plan 2015. godine. Nećemo dozvoliti ni da vlada Zdravka Krivokapića priprema nove izbore, a neće ni vlada Dritana Abazovića. Ne smemo da izneverimo izbornu volju građana. Nećemo se koristiti nekim krupnim rečima koji se ovih dana čuju. Mi želimo da parlamentarna većina i stranke nacionalnih manjina formiraju vlast - poručio je Mandić.

BONUS VIDEO:

ĐEDO SE VRATIO: Pano sa likom Amfilohija u Nikšiću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024