DF ĆE ORGANIZOVATI JEDNOSATNU BLOKADU SAOBRAĆAJNICA: Radunović upozorio da se izborna volja građana ne sme prekrajati

Novosti onlajn

21. 02. 2022. u 21:44

POSLANIK Demokratskog fronta Slaven Radunović (DF) rekao je da će taj savez ove sedmice organizovati jednosatnu blokadu ključnih saobraćajnica u Crnoj Gori, koju će nazvati blokada Crne Gore.

ДФ ЋЕ ОРГАНИЗОВАТИ ЈЕДНОСАТНУ БЛОКАДУ САОБРАЋАЈНИЦА: Радуновић упозорио да се изборна воља грађана не сме прекрајати

slaven Radunović, Foto Arhiva

- Blokada će služiti kao upozorenje svima koji bi eventualno odlučili da prekrajaju izbornu volju građana iskazanu na izborima 30. avgusta 2020. godine. Smatram da i dalje treba insistirati na dogovoru unutar aktuelne skupštinske većine, uz stranke nacionalnih manjina - rekao je on za TV „Prva“.

Prema njegovim riječima, sasvim je izvjesno da postoji mogućnost da mandatar bude ličnost koja bi okupila cijelu parlamentarnu većinu i najvjerovatnije stranke manjina.

- Pitao sam danas javno na Tviteru Abazovića da li bi URA prihvatila da bude dio te tehničkie vlade ako se okupi većina i stranke nacionalnih manjina - kazao je Radunović.

Podsjetio je da su iz SDP i LPCG stigle izjave da ni njima nijesu prihvatljive neke stvari koje je Abazović naveo kao obavezujuće za novu vladu.

- Bilo ko da je od nas 41 omogućio DPS-u da prekine vladavinu ove većine bio bi dočekan objeručke tako da to nije nešto čime bi trebao Abazović i URA da se hvale jer je to daleko od pohvalnog. Ako sa druge strane čuju da postoji druga opcija bilo bi dobro da se zainteresuju - smatra Radunović dodajući da bi to rešenje bilo prihvatljivo za aktuelnih 41 ali i za manjine, čime bi se takođe prije svega ispoštovala izborna volja građana.

BONUS VIDEO:

ĐEDO SE VRATIO: Pano sa likom Amfilohija u Nikšiću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a