"U BLOKADI ĆE UČESTVOVATI 10.000 LJUDI": I Jovan Vučurović iz DF-a najavio da narod može da brani svoju izbornu volju

Novosti onlajn

22. 02. 2022. u 21:41

POSLANIK Demokratskog fronta Jovan Vučurović najavio je da će akcija „Blokadom protiv izdaje“ početi krajem ove sedmice.

У БЛОКАДИ ЋЕ УЧЕСТВОВАТИ 10.000 ЉУДИ: И Јован Вучуровић из ДФ-а најавио да народ може да брани своју изборну вољу

Foto: DF

- Mogu da kažem da će do kraja sedmice krenuti akcija „Blokadom protiv izdaje“ i da će učestvovati više hiljada građana, odnosno preko 10 hiljada ljudi. Biće blokirane sve najvažnije saobraćajnice u Crnoj Gori. Ta akcija će biti opomena da vidimo da li ćemo ponovo morati da radimo neke akcije nakon toga ili će ova akcija biti sasvim dovoljna da pokaže ne snagu DF-a, koja je nesumnjiva, nego da pokaže da će narod da brani izbornu volju građana od 30. avgusta - kazao je Vučurović, prenosi portal Adria.

On je istakao da narodna volja nije da se DPS, nakon što je srušen posle 30 godina, ponovo vrati na vlast.

Članica Predsedništva SNP-a Slađana Kaluđerović kazala je da bi ta stranka do kraja sedmice trebalo da održi sednicu Glavnog odbora.

- Glavni Odbor se isčekuje i mi se nadamo da će se održati narednih dana, odnosno kada budemo imali konačnu ponudu i kada budemo znali šta ćemo tačno da predočimo članovima Glavnog Odbora - navela je ona.

Kaluđerović je istakla da se SNP nikada nije vodio uskostranačkim interesima.

- Da su SNP-u bile bitne pozicije i zapošljavanja, mi bi odavno bili na mestima odlučivanja. Međutim, nama to nije prioritet. Kao što nam to nije bio prioritet prilikom odlučivanja da li ćemo ući u ovu manjinsku Vladu, to jest pre bih da je zovemo evropskom ili nekom novom Vladom. Ako ta Vlada bude zadovoljavala programske prioritete SNP-a, onda će to biti jedna od opcija koja će se naći na stolu pred članove Glavnog odbora - kazala je ona.

(In4s)

BONUS VIDEO:

NAROD SE VEĆ OKUPLjA: Večeras protest u Podgorici zbog prekrajanja izborne volje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije