RADUJE NAPREDAK SRBIJE NA ČELU SA VUČIĆEM: Čestitka Marka Carevića predsedniku za Dan državnosti

M. S.

14. 02. 2022. u 22:51

PREDSEDNIK Opštine Budva Marko Carević čestitao je predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, državnom rukovodstvu i svim građanima Srbije Dan državnosti Srbije.

РАДУЈЕ НАПРЕДАК СРБИЈЕ НА ЧЕЛУ СА ВУЧИЋЕМ: Честитка Марка Царевића председнику за Дан државности

Foto: M. S.

- Čast mi je i zadovoljstvo da u u ime građana Budve i u svoje lično ime, predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i svim građanima Srbije  čestitam Dan državnosti. Na dan kada slavimo državnost naše bratske republike, podsetimo se i slavnog Prvog srpskog ustanka iz 1805. godine koji je označio početak borbe za slobodu i godišnjicu proglašenja Sretenjskog ustava iz 1835. godine prvog ustava Srbije koji je bio jedan od najmodernijih, najdemokratskijih i najliberalnijih ustava svoga doba, ustava kojim je Srbija postala moderna i demokratska država. Veoma nas raduje napredak koji je Srbija postigla od kako je na njenom čelu predsednik Aleksandar Vučić kao i pokazana snaga i sposobnost u rešavanju pitanja od državnog i nacionalnog interesa, čime je dodatno učvrstila svoju poziciju na regionalnom i širem međunarodnom planu, kaže se u čestitki Carevića.  

- Siguran sam da će se tradicionalno odlični odnosi Crne Gore i Republike Srbije nastaviti i razvijati na svim poljima a na dobrobit naših naroda. Na to nas obavezuje naša zajednička prošlost, sadašnjost i budućnost, naša iskonska povezanost sa našom braćom sa kojom delimo i baštinimo iste tekovine, zajedničke prošlosti,  kulturnog i duhovnog nasleđa, iz čega je izvirala naša bratska ljubav, uzajamna podrška i poštovanje. Grad i građani Budve vas čekaju otvorenog srca i raširenih ruku - stoji u čestitki Marka Carevića predsednika Opštine Budva.

BONUS VIDEO: VUČIĆ JASAN - Srbija je vojno neutralna i ne postoji to "nekad ili možda"! U NATO ne želimo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)